Egmond Online
Winckeltje noten, kaas en wijn Egmond aan Zee
Soort winkelDe Delicatessen Winkel Egmond
Naam't Winckeltje
  
AdresVoorstraat 136
PlaatsEgmond aan Zee
  
Telefoonnr.0031-(0)725062565
  
Website adreswww.winckeltje.nl
Email adresinfo@winckeltje.nl
  
Openingstijden7dagen 08.00 uur t/m 18.00 uur zat. en zon. tot 17.00uur.

't Winckeltje, in 1976 opgericht als het ‘t Winckeltjeklein maar fijn”

Het is dus al weer zo’n 30 jaar een leuk uit z’n krachten gegroeid winkeltje dat in de volksmond de naam “t Winckeltje noten en kaas” kreeg. Tegenwoordig wordt er alleen nog maar ‘t Winckeltje gebruikt omdat dat beter aansluit bij de trend van de inkoopvereniging waarbij we zijn aangesloten. Zo  is “Gastrovino ‘t Winckeltje” lang genoeg.

We zijn zoals dat heet een traditioneel familie bedrijf. Van vader op zoon en het hele gezin werkt of helpt mee.

“Extra druk ,dan helpen we even”.

Op dit moment zijn wij de eigenaar van deze fantastisch lekkere winkel/verwenner en verzorgen met veel toewijding u als klant.

Wij zijn de tweede generatie en we heten Jorgen en Thessa van Amstel. We noemen ons liever gastheer of –vrouw, omdat we vinden dat wij onze klanten beter kunnen behandelen als gasten dan als klanten.

Onze gasten staan dan ook hoog in het vaandel en kunnen bij ons voor alles terecht. Niet alleen wat we in de winkel hebben maar vooral proberen we alle wensen van onze gasten te realiseren. Men kan en mag dus alles vragen, proeven, bestellen, laten bezorgen, van de gewone dagelijkse boodschappen tot en met kompleet verzorgde diners en partyservice of een heerlijk ontbijt en of lunch thuisbezorgd.

Dit doen we natuurlijk niet alleen, we hebben voor de 7 dagen, die we per week geopend zijn, een heel team met enthousiaste medewerkers die met veel plezier proberen om u net zo van dienst te zijn als wij.

 

 

Kijk gerust even verder op onze website om een indruk te krijgen van onze winkel en ons assortiment! En bent u eens in de buurt, in het mooie Egmond aan Zee, kom dan gerust even bij ons in de winkel . Al is het alleen maar voor een kijkje.

Ook voor uw Catering kunt u bij ons terecht!!

Tot ziens en een vriendelijke groet, Jorgen & Thessa.

Zoek naar deze sticker op de kassa of het raam
om te weten of deze zaak meedoet met Egmondonline ! 

  
  

Cooldeal-200x200-Braun-5050cc-Cooldeal-NL.jpg