Egmond Online

Nieuws uit de Egmonden

Het nieuws uit Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen wordt door ons geselecteerd uit verschillende bronnen of
naar ons toe gestuurd via Email heeft u ook een positief nieuwsbericht wat op Egmondonline.nl thuishoort stuur ons dan een email
met uw bericht het liefst ondersteunt met een foto en wij plaatsen het.

impresie2

Seabreeze op het pompplein (het was weer te gek)

Seabreeze was gisteren te gast in Egmond aan Zee. En heeft er heerlijk gespeeld. Speelplezier, daar draait het om bij de Seabreeze Bigband. Achttien gedreven muzikanten en een ervaren muzikaal leider. Een inspirerend repertoire met de vroege Count Basie-swing en de muziek van Ella Fitzgerald en Frank Sinatra, maar ook met het uitdagende werk van moderne top-bigbands als de Big Phat Band. Fluisterzachte ballads en knallende up-tempo nummers. Optredens van Seabreeze zijn altijd energiek en origineel en maken elke gelegenheid tot een feest. Bigband-jazz van de bovenste plank dus!  

Lees verder
Zomer is weer voorbij

De zomermaanden zijn alweer voorbij en in Egmond aan Zee is dat altijd meteen te merken als de strandhuisjes weer van het strand worden gereden.

Lees verder
OPEN DAG ABDIJTUIN EGMOND.

Op zaterdag 13 september 2014 opent de POMologische Vereniging Noord-Holland van 10.00 tot 16.00 uur de poorten van haar fruittuin aan de Vennewatersweg 27 in Egmond-Binnen voor alle leden van de POM en voor belangstellende bezoekers uit de regio.

Lees verder
59ste editie Dorssports Badgastentoernooi

EGMOND AAN ZEE - Over een week is het alweer zover, dan gaat op zaterdag 12 juli de 59ste editie van het Dorssports Badgastentoernooi van start op tennispark de Duinpan in Egmond aan Zee. De organisatie is nog volop bezig met de voorbereiding, maar het belooft nu alweer een superweek te worden voor spelers én toeschouwers.

Lees verder
'De één vindt het prachtig, de ander lelijk'
Lees verder
Reis langs de wereld in restaurant Santiago

EGMOND AAN ZEE – Na een voorbereidingstijd van een jaar is het donderdag om 11.00 uur zo ver. Dan opent restaurant Santiago haar deuren aan het Pompplein in combinatie met een biologische broodbakkerij. Burgemeester Hetty Hafkamp verricht de officiële opening en bekende Egmonders Katinka Krijgsman en Philip Hopman verzorgden het interieur. Het restaurant is een initiatief van Stichting Santiago in samenwerking met Esdégé Reigersdaal. De insteek van het project is om mensen met een beperking samen met horeca-professionals de gasten van maaltijden te laten voorzien. De werknemers van het restaurant hebben vanaf maart een opleiding gevolgd om de horecakneepjes onder de knie te krijgen en de belangrijkste Duitse zinnetjes te leren.

Lees verder
19de Visserijdag Egmond aan Zee en het programmaoverzicht

Op de regionale evenementenkalender zijn de weekenden overvol. Nog net voor het drukke strandseizoen zijn er vele evenementen te vinden. Eén van de oudste is met 19 keer toch zeker de Egmondse Visserijdag. Dit jaar een doeltreffend thema: Zand, Zee en Vis.
Voor de Egmonders hoort bij de Visserijdag ook de herdenking aan de vooravond, vrijdag 13 juni, waar wordt stil gestaan bij de vissers die op zee gebleven zijn. De bloemen uit de kerk wordt dan ook neergelegd bij het vissersmonument aan het begin van het dorp.

Lees verder
Mariejanne klaar voor de zomer

EGMOND AAN ZEE - Motorboot de Mariejanne, de rondvaartboot die zomers langs de kust van Egmond aan Zee vele badgasten een prachtige blik van onze kust gunt, wordt gereed gemaakt voor de zomer. Het is een hels karwei: schuren, in de menie zetten en daarna de boot weer in zijn oorspronkelijke kleuren herstellen.

Lees verder
Beachsoccer Egmond Loterij

EGMOND AAN ZEE - Als het voetbalseizoen op het veld is afgelopen, weet Beachsoccer Egmond hoe laat het is. Tijd voor de wedstrijden op zand. De tweevoudig Nederlands kampioen gaat zich ook dit jaar inzetten voor een mooi succes in de Nederlandse competitie, maar heeft daarnaast nog meer moois in petto.

Lees verder
Egmondia wint van Purmerland

EGMOND AAN ZEE - Vv Egmondia heeft met 5-0 gewonnen in de spannendste wedstrijd van het seizoen, een promotie plaats in de vierde klasse. Het team stelde niet teleur voor het massaal toegestroomde publiek dat een plaatsje in de zon had opgezocht, ze waren er klaar voor. Na vijf minuten was het al raak, Sean Mooij maakte een rush over 25 meter en zette strak voor waarna Daan Groot, topscorer van de regio Alkmaar, het karwei kon afmaken 1-0. Na deze prachtige aanval en goal zakte het niveau wat in en bleef het tot de rust 1-0.

Lees verder

 

 RSS Inschrijven

  
  

Nieuws RSS RSS

Voetbalclub Egmondia | Egmond aan Zee | Wedstrijd overzicht
        Wedstrijden

GSM mobiele versterkers - uw ontvangst problemen opgelost!