Egmond Online

Nieuws uit de Egmonden

Het nieuws uit Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen wordt door ons geselecteerd uit verschillende bronnen of
naar ons toe gestuurd via Email heeft u ook een positief nieuwsbericht wat op Egmondonline.nl thuishoort stuur ons dan een email
met uw bericht het liefst ondersteunt met een foto en wij plaatsen het.

impresie3

Gezellige Nazomermarkt Prins Hendrik Stichting

Op zondag 31 augustusorganiseert stichting vrienden van Sighet een gezellige najaarsmarkt op het terrein van de Prins Hendrik Stichting aan de Voorstraat in Egmond aan Zee.

Lees verder
Ingezonden bericht over parkeerbeleid.

Bericht: Afgelopen zondag zijn we naar egmond/a zee geweest,tot onze verbazing was opeens de parkeer datum vervroegt oke daar kan ik inkomen maar om een parkeer tarief te handhaven van 11.00uur tot 15.00 uur voor 7 eur. Vind ik schandalig,hoezo een dagje Egmond,mijn zien jullie niet meer in Egmond en met mij nog heel veel meer mensen, geweldig wat een reclame voor Egmond. DUS NIET

Lees verder
Ruim 800.000 narcissen

EGMOND-BINNEN - Binnen enkele weken zullen er in Egmond Binnen meer dan 800.000 narcissen bloeien. Zo’n 100.000 in het dorp en de rest rond de Randweg en Vennewatersweg

Lees verder
Pinautomaat Rabobank Egmond-Binnen

EGMOND-BINNEN - Naar aanleiding van de discussie op Facebook over het verdwijnen van de geldautomaat van de Rabobank uit Egmond-Binnen, werd door een aantal inwoners van Egmond-Binnen in samenwerking met de Vereniging Dorpsbelangen Egmond-Binnen spontaan een idee geboren voor een handtekeningenactie.

Lees verder
Politieke debatten en uitslagen

 BERGEN/ EGMOND/ SCHOORL – Radio 80, de lokale omroep van de gemeente Bergen – gaat uitgebreid aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
Boekenmarkt

EGMOND AAN ZEE - In Zorgcentrum Agnes aan de Rooseveltstraat 1 wordt zaterdag 15 maart 2014 van 14.00 tot 16.30 uur een gezellige boekenmarkt gehouden met veel tweedehands boeken, warme wafels, drankjes, live muziek en een workshop boek-crea. Ook zijn de Wereldwinkel en de Lourdeswinkel aanwezig. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van Zorgcentrum Agnes.

Lees verder
Hoeverweg gedurende drie weken volledig afgesloten

EGMOND AAN DEN HOEF – Met het afvoeren van zeshonderd vrachtwagens oud asfalt, het aanvoeren van zevenhonderd vrachtwagens puin, de verwerking van 20.000 ton nieuw asfalt en drie weken lang dag en nacht doorwerken mag er met recht van een gigantische klus gesproken worden. Vanaf 17 maart gaat die klus van start op de Hoeverweg tussen Alkmaar en Egmond aan den Hoef. Vanaf eind januari 2013 wordt er al hard gewerkt aan de voorbereiding van de totale vernieuwing van de weg.

Lees verder
Nieuwjaarsduik 2014 Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - De gezelligste badplaats van Nederland maakt zich op om weer een spectaculaire duik neer te zetten. De Nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee is na zeven jaar uitgegroeid tot één van de grootste nieuwjaarsduiken van Nederland. Na Scheveningen en Zandvoort staat de derper duik op de derde plaats! "Het is een echte happening aan het worden", weet een van de organisatoren Johan Nicolai. "We willen ook gewoon dé duik van Noord-Holland worden.

Lees verder
Rondje Egmond "Het raadsel van de gevelsteen"

EGMOND AAN ZEE - Hoe kan een gevelsteen in hout veranderen? Dit is het raadsel van de schelpenvisser met paard en kar, uitgehakt door de befaamde Egmondse beeldhouwer Cor Wijker. Tenminste… daar gaan we van uit, al zijn we er weer eens achter gekomen dat in de geschiedenis niet alles is wat het lijkt. Het uitvlooien van de waarheid - hoe klein ook - vergt vaak meer dan men denkt!

Lees verder
Kerstconcert in de Abdij

EGMOND-BINNEN - Gemengd koor Crescendo brengt zondag 15 december een kerstprogramma in de sfeervolle kloosterkerk van de St. Adelbertabdij in Egmond-Binnen.

Lees verder

 

 RSS Inschrijven

  
  

Nieuws RSS RSS

Voetbalclub Egmondia | Egmond aan Zee | Wedstrijd overzicht
        Wedstrijden

GSM mobiele versterkers - uw ontvangst problemen opgelost!