Egmond Online

Goedemiddag en welkom op de website van de 3 egmonden online. Deze website is uit initiatief van mij (Erik Reemst) ontstaan om eerst de winkels en horeca van Egmond te promoten. Zo onstond 5 jaar geleden Egmondaanzee.biz een zeer succesvolle website met 80.000 bezoekers per jaar zonder reclame uitgaven maar volledig gefinancierd door OV de Eendracht.

 In 2010 werd het tijd voor een nieuwe website voor Egmond zo vond OV. de Eendracht en na lang peinzen kwam ik op de naam Egmond Online snel, simpel te onthouden en toepasselijk vooral omdat de Eendracht niet alleen maar een Egmond aan Zee winkel en horeca website wilde maar een echte portal voor alle 3 de Egmonden de kleuren zijn bepaald op basis van het logo en voorgesteld door Jorgen van Amstel.

 Hoe het begon
Z'n 2 maanden gingen voorbij voordat Egmondonline.nl werd uitgedacht, en ontworpen. Het is onder een textueel beheer systeem (CMS) opgebouwd. De website bied vele malen meer informatie dan Egmondaanzee.biz en is qua inhoud dus veel dynamischer omdat leden van de Eendracht, winkeliers, horeca ondernemers allemaal via hun eigen toegangscode toegang hebben op hun eigen stukje webpagina's op Egmondonline.nl daarnaast heeft iedereen met toegang de mogelijkheid om nieuwsberichten te plaatsen. Dit kan direct op de site na inloggen of simpelweg door het sturen van een email bericht aan info(at)Egmondonline(dot)nl de site herkend nieuws en plaatst het zelf. Men kan ook een Twitter bericht direct op de site plaatsen.

de 3 Egmonden
Ik heb geprobeerd om een zo volledig mogelijke website te crieeren waar alle 3 de Egmonden goed zijn vertegenwoordigd op basis van hun plaats in de populariteit voor toeristen, u begrijpt dat Egmond aan Zee de belangrijkste is. Maar ook alle bezienswaardigheden van Egmond-binnen en Egmond aan den hoef zijn geplaatst evenals hun Evenementen en foto's.

Wat bied Egmond Online
De website heeft alles wat de 3 Egmonden te bieden heeft en ik heb geprobeerd zoveel mogelijk in de sfeer van Egmond te denken. Egmondonline.nl zal hopelijk nog beter worden bezocht en gevonden dan Egmondaanzee.biz en daar hebben we u hulp voor nodig. Draagt u de Egmonden een warm hart toe of bent u een ondernemer in de 3 Egmonden schroom dan niet om direct contact met mij te zoeken via het email formulier links onder in de website. Heeft u een vraag of opmerking dan hoor ik het graag!

Meedoen
Denkt u dat u een goede journalist bent en wilt u regelmatig bijvoorbeeld in de vorm van een column en/of nieuwsberichten of bent u goed in fotografie dan bent u van harte uitgenodigd om bij
Egmondonline.nl te komen schrijven. U krijgt dan een inlognaam en code en onder het kopje nieuws kunnen uw berichten worden gelezen. meer informatie ? neem even links onderaan via email contact met ons op.

 


 

Bezienswaardigheden
Als u geintresseerd bent in mooie vooral historische
bezienswaardigheden dan moet u echt even klikken naar deze menukeuze ik heb geprobeerd alle bezienswaardigheden zo uitgebreid en volledig mogelijk te omschrijven.

Adverteren
In tegenstelling met Egmondaanzee.biz is het op
Egmondonline.nl wel mogelijk om te adverteren simpelweg om de jaarlijkse kosten voor hosting, dataverkeer en content management te bekostigen ook is het de bedoelding om bij voldoende advertentiegelden dit weer in te zetten in het bijhouden van de site op foto en filmniveau. Projecten als de Nieuwjaarsduik en Jazz festival welke door Marcel Muizelaar worden georganiseerd moeten goede bekendheid krijgen en Egmondonline.nl biedt daarin mogelijkheden. Nieuwe ondernemers en uitbaters zijn natuurlijk welkom op Egmondonline en wij kunnen u bedrijf meer bekendheid geven. Bent u een redelijk goede schrijver of fotograaf of kunt u goed filmps maken en monteren en wilt u uw steentje bijdragen dan bent u van harte welkom.

Dynamische website
De voorpagina van website is dynamisch opgebouwd en bijvoorbeeld de foto's bovenin de site onder de bovenste fotos veranderen per keer evenals de strip en spreukwoorden naast het eendracht logo. De fotoalbums worden automatisch ingelezen en de Online fotos worden zelfs dynamisch uit google maps opgehaald. De kranten onder nieuws worden automatisch elke week ververst en ook de knop egmond en omstreken zijn artikeloverzichten van weekblad de Duinstreek. Net als de vacatures die uit worden gelezen van Vacaturenbank.nl. Ook kunt u op de hoofdpagina onderaan direct een kort berichtje plaatsen met u eigen teksten maar denk erom houdt het netjes.

Accommodaties
Accommodaties werden eerst alleen doorgestuurd naar Egmondaanzee.info maar omdat er veel meer aanbieders zijn is voorlopig besloten dit wijder te verdelen. Gul Accommodaties bied tenslotte ook appartementen in de 3 Egmonden aan.

Webcams
Als laatse de
webcams.. hier was lang veel getouwtrek over maar sinds een tijdje nu alweer hebben we professionele camera's van AXIS opgehangen en het is bedoeling dat er ook nog 1 op de Vuurtoren wordt geplaats.

Voor nu kijk rustig verder op Egmondonline.nl en kom nog eens langs.

 

Als je me zoekt....

Ga dan naar daar waar de golven breken,

Naar daar waar de zee de aarde kust,

Want slechts daar kan ik gelukkig leven

Slechts daar verkeerd mijn hart in rust.

In het derps:

Als je me zoek,

ga den né dèèr ware de golleven de aarde zal kussen,

want dèèr kan ik gelokkig lèven,

Slechts dèèr verekerd maij hart in rust.